Verzekeringen voor ondernemers

Bent u zelfstandig ondernemer (ZZP’er, eenmanszaak, VOF of BV)? Dan is het verstandig om te bekijken, waar u risico loopt en waarvoor u zich voor wilt verzekeren. De belangrijkste zakelijke verzekeringen zijn:

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekert voor schade als u, uw medewerkers of uw producten schade veroorzaken aan personen of aan spullen van anderen.

Ook voor beroepsgroepen met een hoger risicoprofiel (bv. dakdekkers, asbest-verwijderaars) kunnen we een passende verzekering afsluiten (informeer naar de mogelijkheden).

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade door beroepsfouten bij adviserend werk.

De dekking is hierbij afgestemd op het beroep dat u uitoefent. Het gevolg van een beroepsfout bestaat vaak uit vermogensschade (financieel verlies), zaakschade (schade aan bezittingen) of letselschade (geestelijke en / of lichamelijke schade).

Waarom zou u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Als ondernemer kunt u aansprakelijk worden gesteld voor allerlei zaken, afhankelijk van uw beroep. Een voorbeeld hiervan is: Een accountant verzorgt uw belastingaangifte en stuurt deze te laat in, waardoor een bedrijf een boete moet betalen.

 Wat kost een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Hoeveel een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kost, hangt af van een aantal factoren. Uw jaaromzet, het aantal medewerkers en de branche waarin u werkzaam bent.

Al uw verzekeringen in één overzicht

Voor onze klanten stellen we de beste en meest voordelige verzekeringsportefeuille samen. Per verzekering zoeken we uit, wat het beste past in uw situatie. Ook kunnen we vaak particuliere verzekeringen hierin meenemen, zoals een zakelijke en particuliere rechtsbijstandsverzekering. U bent dan ook direct particulier meeverzekert.

Doordat wij uw portefeuille beheren, zorgen we ervoor dat u uitstekend verzekerd bent, maar niet dubbel en / of oververzekert. De zakelijke verzekeringen die wij o.a. afsluiten zijn:

  • Rechtsbijstandverzekering (zakelijk en particulier)
  • Auto en Bestelbus verzekeringen
  • Bedrijfsgebouw
  • Inventaris
  • VVE verzekeringen
  • Overige verzekeringen

Verzekeringspakket op maat

Bij veel aanbieders kunt u direct online uw zakelijke verzekeringen afsluiten. Heel handig, maar met name bij de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering heeft u een goed, doordacht advies nodig. Wij nemen de tijd om uw zakelijke situatie door te nemen en een goed en voordelig verzekeringspakket samen te stellen. U betaalt dan vaak minder en u bent beter verzekerd.

Wat doet Foreburgh voor u?

Allereerst zoeken we de verzekeringen, die het beste bij uw situatie passen. Bij eventuele schade kunnen verzekeringsmaatschappijen soms moeilijk doen bij de behandeling van uw schadegeval of willen soms helemaal niet uitkeren. Wij regelen de schade-afhandeling en verzorgen de communicatie met de verzekeringsmaatschappijen. Met onze goede contacten bij de verzekeringsmaatschappijen, weten wij welke wegen wij moeten bewandelen.

Geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ook in Corona-tijd ontvangen we veilig klanten. Ons kantoor bevindt zich op de grens van Leidschendam, Voorburg, Den Haag en Rijswijk op de Westvlietweg (tussen Wilhelmus / Racketcenter Voorburg en golfbaan en tennispark Leeuwenbergh).