Aankopen of bouwen van een bedrijfspand

Bent u ondernemer en wilt u een eigen bedrijfspand, kantoor, bedrijfshal, winkelpand kopen of bouwen? Voordat u een makelaar en architect/aannemer inschakelt, is het goed om eerst de financiële mogelijkheden te bekijken. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van vastgoed voor ondernemers en hebben veel ondernemers geholpen met de financiering van een eigen bedrijfspand.

U kunt uw bedrijfspand op verschillende manieren financieren:

  • Waarde vanuit uw onderneming
  • Eigen vermogen vanuit de onderneming
  • Overwaarde ander bedrijfsvastgoed
  • Lening

Verschillende constructies zijn mogelijk en wij helpen u de financiering mogelijk te maken met de meest gunstige voorwaarden. We kijken niet alleen naar de financiële mogelijkheden, maar ook naar belastingtechnische zaken, waar u rekening mee moet houden en vooral met regelingen, die voordelen kunnen opleveren.

Vastgoedfinanciering op maat

Voor ondernemers zijn de regels tegenwoordig net wat stringenter en moet meer informatie worden aangeleverd aan de kredietverlener.
In nauwe samenspraak met u, maken we een financieringsplan op maat uw eigen bedrijfspand te realiseren. Wij zorgen voor de volledigheid en juiste aanlevering van alle informatie aan de kredietverstrekker.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze financieel specialisten.

FFP