Beleggingspand, 2e woning kopen

Wilt u een appartement of woning kopen als belegging? Als 2e huis, voor de verhuur of voor de kinderen om tijdens de studie in te wonen? Voordat u een makelaar inschakelt, is het goed om eerst uw financiële mogelijkheden te bekijken. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van vastgoed voor particulieren en ondernemers. We hebben al veel mensen geholpen met de financiering van één of meerdere beleggingspanden.

U kunt uw beleggingspand op verschillende manieren financieren:

  • Overwaarde van uw huidige woning
  • Overwaarde ander vastgoed
  • Lening
  • Eigen geld

Verschillende deelconstructies zijn mogelijk en wij helpen u graag om de financiering mogelijk te maken met de meest gunstige voorwaarden. We kijken niet alleen naar de financiële mogelijkheden, maar ook naar belastingtechnische zaken, waar u rekening mee moet houden en vooral met regelingen, die voordelen kunnen opleveren.

Vastgoedfinanciering op maat

In nauwe samenspraak met u, maken we een financieringsplan op maat om uw eigen beleggingspand te realiseren. Tevens zorgen we voor de volledigheid en juiste aanlevering van alle informatie aan de kredietverstrekker.

Bent u ondernemer (ZZP’er, eenmanszaak, VOF of BV)?

We zijn gespecialiseerd in het financieren van vastgoed voor ondernemers. Voor ondernemers zijn de regels net wat stringenter en moet meer informatie worden aangeleverd aan de kredietverlener. Ook weten wij bij welke kredietverleners u kan aankloppen voor een financiering.
Voor vele ondernemers hebben wij de financiering van particulier en zakelijk vastgoed rond gekregen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze financieel specialisten.

FFP