Hoeveel verzekeringen heeft u?

In Nederland heeft een persoon vaak wel 10 verschillende soorten verzekeringen: woonhuisverzekering, inboedelverzekering, brandverzekering, autoverzekering, caravanverzekering, (elektrische) fietsverzekering, pechhulp-, reis- en annuleringsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand, overlijdensrisico- en uitvaartverzekering.

Sommige verzekeringen kunnen elkaar overlappen en bent u dubbel verzekerd. Voor andere verzekeringen bent u misschien verzekerd voor een te hoog of te laag bedrag.

Wij beoordelen graag uw verzekeringspolissen en bekijken waar we kosten kunnen besparen en waar u wellicht onderverzekerd bent. U loopt dan minder risico om bij schade te weinig uitgekeerd te krijgen.

Gratis verzekeringscheck

Vraag ‘m nu aan.

Waarom een tussenpersoon?

Bij sommige schades kunnen verzekeringsmaatschappijen moeilijk doen bij de behandeling van uw schadegeval of willen soms helemaal niet uitkeren. Wij regelen de schade-afhandeling en verzorgen de communicatie met de verzekeringsmaatschappijen. Met onze goede contacten bij de verzekeringsmaatschappijen, weten wij welke wegen wij moeten bewandelen.

Verzekeringspakket op maat

Bij veel aanbieders kunt u direct online uw verzekering afsluiten. Heel handig, maar krijgt u dan het juiste advies? We nemen de tijd om uw persoonlijke situatie en wensen door te nemen en een voordelig verzekeringspakket samen te stellen. U betaalt dan vaak minder en bent u beter verzekerd.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met één van onze verzekeringsadviseurs voor een 1e gratis adviesgesprek met een heerlijk kopje koffie of thee. Ook in Corona-tijd ontvangen we veilig klanten.

Ons kantoor bevindt zich op de grens van Leidschendam, Voorburg, Den Haag en Rijswijk op de Westvlietweg (tussen Wilhelmus / Racketcenter Voorburg en golfbaan en tennispark Leeuwenbergh)