Hoeveel verzekeringen heeft u?

In Nederland heeft een persoon vaak wel 10 verschillende soorten verzekeringen: woonhuisverzekering, inboedelverzekering, brandverzekering, autoverzekering, caravanverzekering, (elektrische) fietsverzekering, pechhulp-, reis- en annuleringsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand, overlijdensrisico- en uitvaartverzekering.

Sommige verzekeringen kunnen elkaar overlappen en bent u dubbel verzekerd. Voor andere verzekeringen bent u misschien verzekerd voor een te hoog of te laag bedrag.

Wij beoordelen graag uw verzekeringspolissen en bekijken waar we kosten kunnen besparen en waar u wellicht onderverzekerd bent. U loopt dan minder risico om bij schade te weinig uitgekeerd te krijgen.

GRATIS VERZEKERINGSCHECK: Vraag ‘m nu aan

Waarom een tussenpersoon?

Bij sommige schades kunnen verzekeringsmaatschappijen moeilijk doen bij de behandeling van uw schadegeval of willen soms helemaal niet uitkeren. Wij regelen de schade-afhandeling en verzorgen de communicatie met de verzekeringsmaatschappijen. Met onze goede contacten bij de verzekeringsmaatschappijen, weten wij welke wegen wij moeten bewandelen.

Verzekeringspakket op maat

Bij veel aanbieders kunt u direct online uw verzekering afsluiten. Heel handig, maar krijgt u dan het juiste advies? We nemen de tijd om uw persoonlijke situatie en wensen door te nemen en een voordelig verzekeringspakket samen te stellen. U betaalt dan vaak minder en bent u beter verzekerd.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met één van onze verzekeringsadviseurs voor een 1e gratis adviesgesprek met een heerlijk kopje koffie of thee. Ook in Corona-tijd ontvangen we veilig klanten.

Ons kantoor bevindt zich op de grens van Leidschendam, Voorburg, Den Haag en Rijswijk op de Westvlietweg (tussen Wilhelmus / Racketcenter Voorburg en golfbaan en tennispark Leeuwenbergh)