Leg uw financiële wensen vast in een levenstestament

In een levenstestament kunt u van tevoren een aantal zaken en wensen vastleggen voor het geval u in een situatie belandt, waarin u niet meer zelf kan beslissen over uw vermogen en medische wensen (medische redenen/ouderdom). Via het levenstestament houdt u toch zelf de regie over uw eigen vermogen en uw medische wensen, wel zo prettig. Ook hoeven uw familieleden niet onnodig naar de kantonrechter, om zaken achteraf alsnog te regelen. Het voordeel is dat alle afspraken duidelijk en helder zijn en voorkomt dat ongemakkelijke situaties kunnen ontstaan binnen het gezin, de familie of eventueel uw onderneming.

Waarom schakelt u een financieel adviseur in voor een levenstestament?

De notaris legt uw wensen vast, maar kent uw financiële situatie meestal niet en geeft geen inhoudelijk advies over bijvoorbeeld de verdeling van uw vermogen. De adviseurs van Foreburgh Financiële Planning gaan met u het gesprek aan en helpen u om inzicht en overzicht te krijgen in uw financiële situatie. Een levenstestament is hier een onderdeel van.

Een aantal voordelen van een financieel adviseur bij een levenstestament zijn:

1. Fiscaal voordeel

Wist u dat er fiscale voordelen zijn van het hebben van een levenstestament? Onze adviseurs zijn fiscaal specialisten, die u kunnen helpen om een deel van het vermogen te schenken aan kinderen en kleinkinderen?

2. Gecertificeerd Estate Planner

Alles valt en staat met de kwaliteit van de adviseur. De certificering betekent dat onze adviseurs op de hoogte zijn van de laatste financiële en fiscale ontwikkelingen. Bij Foreburgh Financiële Planning bent u verzekerd van het beste advies.

3. Levenstestament voor ondernemers

Ondernemers denken vaak dat ze niets zal overkomen. In de praktijk loopt het vaak anders af. U heeft een eigen onderneming en er gebeurt iets met uw gezondheid. Zijn uw zaken dan wel goed geregeld? Denkt u wel eens na over de consequenties? Wij stellen samen met u en plan op, hoe de bedrijfsopvolging maximaal kan verlopen.

Uitgebreid adviesgesprek en persoonlijke begeleiding bij het gehele traject

De adviseur begeleidt u en uw familie bij het gehele traject.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met onze ervaren financieel adviseurs Pieter Oorlog en Harry van Houdt, zij kunnen u uitstekend adviseren.

Foreburgh Financiële planning adviseert particulieren en ondernemers. Ons kantoor is op de Westvlietweg 71-5 in Den Haag. Vlakbij Voorburg (500m van de Kerkstraat), Leidschendam en Rijswijk. U kunt gratis parkeren voor de deur.

REP
FFP