KEURMERK DSI (Dutch Securities Institute)

Het keurmerk betekent dat onze financiële adviseurs door DSI gescreend en gecertificeerd zijn. Wij staan voor integriteit en vakbekwaamheid. We verbinden ons aan de DSI-gedragscode en aan het bijbehorende tuchtrecht. We voldoen aan alle actuele opleidings- en integriteitseisen.

RLP (Register Life Planner)

Wij zijn gecertificeerd Financial Life Planner. Dit houdt in dat we onze kennis en vaardigheid over Life Planning periodiek aanscherpen en bijhouden door het volgen van het officiële Life Planning Mastery programma. Onze Life Planner gaat met u aan de slag om financieel onafhankelijk te worden en uw levensdoelen te verwezenlijken.

CFP (Certified financial planner)

Dit keurmerk geeft aan dat we dé deskundige zijn op het gebied van vermogensvorming voor zowel uw persoonlijke en zakelijke situatie. Met een opname in het CFP-register tonen we onze professionele kennis en vaardigheden als financieel planner.

FFP (Federatie Financieel Planners)

Met dit keurmerk tonen we aan dat we de officiële CFP-examens met goed gevolg hebben afgerond.

WFT (Wet Financieel Toezicht)

De Wet Financieel Toezicht is door de Rijksoverheid vastgelegd om de consument te beschermen en de kwaliteit van financieel advies te waarborgen. Het keurmerk WFT mogen we dragen, omdat we WFT gecertificeerd zijn. Met de verschillende WFT-certificaten tonen we aan dat we gekwalificeerd zijn om het beroep van financieel adviseur te mogen uitvoeren voor particuliere en zakelijke klanten op het gebied van hypotheken, kredieten, verzekeringen, pensioenen, schade, inkomen, vermogen en zorg.

FVP (Federatie Vermogensplanners)

Met dit keurmerk tonen we aan dat we

REP (Register Estate Planners)

We zijn aangesloten bij het REP, een multidisciplinair samenwerkingsverband voor estate planners. Met deze samenwerking zijn wij in staat om alle facetten van vermogensplanning. Door de uitwisseling van kennis en ervaring van alle aangesloten Estate Planners zijn wij in staat u uitstekend te adviseren over de overgang van uw vermogen naar de volgende generatie.

EFA (Erkend Financieel Adviseur)

Wij zijn Erkend Financieel Adviseur, hierdoor bent u verzekerd van een financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van onze hypotheekadviseurs is altijd up-to-date. Alle erkende adviseurs hebben geldige wettelijke diploma’s en volgens elk jaar verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur)

Deze stichting bewaakt de kwaliteit van alle aangesloten financiële adviseurs, die zijn aangesloten bij de SEH. Onze aangesloten adviseurs zijn door hun opleiding en ervaren bewezen deskundig. Door permanente scholing tillen we onze kennis elk jaar naar een hoger niveau en blijven we op de hoogte van de recente ontwikkelingen op financieel gebied.

WFT Basis

Met deze opleiding tonen we aan dat de gecertificeerde financieel adviseurs de basisopleiding met goed gevolg hebben afgerond. Met alleen het WFT-Basis certificaat mag je nog niet adviseren. Daarom beschikken onze adviseurs ook over meerdere certificaten.

WFT Schade Particulier

We mogen ons schadeadviseur (particulier) noemen en bemiddelen in alle particuliere schadeverzekeringen, zoals woon-, auto-, rechtsbijstandverzekeringen en meer.

WFT Schade Zakelijk

We mogen ons schadeadviseur (zakelijk) noemen en bemiddelen in alle zakelijke schadeverzekeringen.

WFT Pensioen

Door het behalen van het WFT-pensioen certificaat tonen we aan dat we over uitgebreide kennis over pensioenen beschikken en mogen we u over uw pensioen adviseren. Door de opleiding zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de fiscale en juridische aspecten, de rechtsvormen en de verschillende pensioenregelingen.

WFT Inkomen

Door het behalen van het WFT inkomen certificaat beschikken over uitgebreide kennis over inkomens gerelateerde zaken en mogen we particuliere en zakelijk klanten adviseren over sociale zekerheid, loondoorbetalingsverplichting, eigenrisicodragerschap en zorgverzekeringen,

WFT Consumptief krediet

Door het behalen van het WFT-pensioen certificaat mogen we u adviseren over het afsluiten van consumptief krediet (bv. een persoonlijke lening). Door de opleiding kunnen we u een gedegen advies geven over het berekenen van uw maximale leenbedrag, de verschillende kredietvormen en kredietovereenkomsten, de fiscale behandeling, inkomensrisico’s en schuldsanering.

WFT Vermogen

Door het behalen van het WFT-vermogen certificaat tonen we aan dat we over uitgebreide kennis beschikken en we u een gedegen en uitstekend advies geven over beleggingen, verschillende levensverzekeringsvormen, de fiscale gevolgen en uw toekomstig vermogen.

WFT Hypothecair krediet

Door het behalen van het WFT hypothecair krediet certificaat mogen we ons hypothecair adviseur noemen en beschikken we over uitgebreide kennis op het gebied van hypotheken en zijn we op de hoogte van laatste ontwikkelingen op het gebied van uw maximale leencapaciteit, de verschillende hypotheekvormen, fiscale regelingen en inkomensrisico’s.