Op zoek naar een woning in Den Haag, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg?

Dan is het slim om vooraf uw maximale hypotheek te laten berekenen, zodat u precies wat voor huis u kunt kopen. U heeft dan een voorsprong op andere potentiële kopers en u komt niet voor teleurstellingen te staan.

Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken helpt u graag bij de berekening van uw maximale hypotheekbedrag en het zoeken naar de hypotheek die bij u past! Ook als u al een hypotheek heeft. Wij nodigen u graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek om samen uw situatie en wensen te bespreken.

Direct een afspraak maken met één van onze hypotheekadviseurs? Bel ons op 070 – 444 22 22.

Waarom kiest u voor ons?

  • Wij zijn onafhankelijk hypotheekadviseur: hierdoor heeft u keuze uit alle hypotheekaanbieders. Wij bieden u de beste en financieel meest aantrekkelijke hypotheek aan voor uw specifieke situatie.
  • Erkend hypotheekadviseur: onze adviseurs zijn ervaren en beschikken over alle geldige wettelijk verplichte diploma’s. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur en de Federatie Financieel Planners.
  • Persoonlijke aandacht: u krijgt één aanspreekpunt, die precies op de hoogte is van uw situatie
  • Kennis van de regio: door onze lokale aanwezigheid zijn we perfect op de hoogte van de zaken, die op de huizenmarkt in de regio Haaglanden (Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Voorschoten speelt).
  • Snelheid: In deze overspannen huizenmarkt is tijd een belangrijke factor. Wij zetten alles op alles om in een korte tijd een kundig hypotheekadvies en financiering te regelen.
  • Exacte berekening van uw maximale hypotheek en maandlasten.

Gratis 1e adviesgesprek

Neem contact op met één van onze hypotheekadviseurs voor een gratis adviesgesprek met een heerlijk kopje koffie of thee. Ook in Corona-tijd ontvangen we veilig klanten.

Ons kantoor bevindt zich op de grens van Leidschendam, Voorburg, Den Haag en Rijswijk op de Westvlietweg (tussen Wilhelmus / Racketcenter Voorburg en golfbaan en tennispark Leeuwenbergh).

Berekenen van uw maximale hypotheek én maandlasten

Wij geven u advies over de beste hypotheek voor uw huidige en toekomstige situatie.

Wilt u nu iets minder aan hypotheek betalen en later juist wat meer, omdat u in de toekomst verwacht dat u meer gaat verdienen? Wilt u na uw pensioen in de huidige woning blijven? Wij stemmen daar uw hypotheek geheel op af.

Wilt u een huis kopen in Leidschendam-Voorburg?

Voordat u op zoek gaat naar een huis in Voorburg of Leidschendam en een makelaar inschakelt, is het belangrijk dat u precies weet wat u precies kunt lenen en wat u per maand wilt uitgeven aan een hypotheek. U wilt natuurlijk naast het wonen in een prachtig huis, ook de leuke dingen blijven doen.

Dé onafhankelijk hypotheek-adviseur van Leidschendam-Voorburg

Wij bieden alle hypotheken van alle banken, verzekeraars en andere hypotheekverstrekkers aan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de laagste rentetarieven en/of beste hypotheekvoorwaarden in de markt. Dit scheelt u heel veel geld. Over een hypotheek-looptijd van 30 jaar betaalt u misschien wel tienduizenden euro’s minder aan hypotheek.

Snel en kundig een hypotheek advies

In Leidschendam-Voorburg staat een huis gemiddeld 7 dagen te koop. Het is dus van groot belang, dat u een hypotheekadviseur heeft, die kundig is en snel kan schakelen. De financiering is vaak de reden dat de koop van een huis niet doorgaat. Wij verzorgen binnen een aantal werkdagen een hypotheek aanvraag, die bij u en uw wensen past.

Bekend in Voorburg en Leidschendam

We hebben in 27 jaar tijd al vele duizenden hypotheken verzorgd voor mensen uit verschillende wijken uit Voorburg en Leidschendam. Van de Mariannelaan, Voorburg-West tot het Lien, Prinsenhof en de Oude Trambaan.

EFA
FFP