Met gepaste trots willen wij ons team aan u voorstellen. Bij ons zit u altijd met een vast aanspreekpunt aan tafel.

placeholder-square

Pieter Oorlog

Sinds 1994 ben ik actief in de financiële wereld en er is door de jaren heen veel veranderd in ons vakgebied. Open, eerlijk en echte onafhankelijkheid is de basis van mijn adviezen. Ik ben een deskundig en gedreven financieel life planner die veel waarde hecht aan de realisatie van uw wensen en dromen. Ik help u graag om uw dromen te verwezenlijken middels een goed en gezamenlijk opgesteld financieel plan. Ik zorg ervoor dat uw financiën in harmonie zijn met uw gewenste situatie.

placeholder-square

Harry van Houdt

Financiële Planning is mijn passie, mijn talent, waarmee ik een klant grenzeloze vrijheid kan bieden binnen zijn/haar eigen kaders. Vermogen is iets heel persoonlijks en speelt een belangrijke rol in het leven. Door het afstemmen van de financiën op uw unieke levensdoelen, kunt u oprecht waardevol zijn voor een ander. Het schenkt veiligheid en innerlijke rust. Hierdoor ontstaan langdurige klantrelaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

placeholder-square

Naomi Prins

Goed klantencontact is voor mij erg belangrijk. Ik bied een luisterend oor, denk mee in mogelijkheden en ik probeer te anticiperen op wat er bij de klanten leeft en wanneer er advies vanuit ons kantoor nodig is. Ik werk nauw samen met de adviseurs om onze cliënten optimaal te bedienen. Samen met mijn collega’s streef ik ernaar om iedereen te voorzien van het juiste advies en tijdens het traject behulpzaam, snel en integer te werk te gaan.

placeholder-square

Easten Cheng

Als hypotheekadviseur ben ik dagelijks bezig met het zoeken naar de hypotheek die bij u past. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk en door mijn enthousiasme wil ik u graag snel helpen en uw droomhuis realiseren. Heldere en vriendelijke communicatie zijn mijn drijfveren.

placeholder-square

Arthur Oorlog

Ik draag zorg voor verschillende ondersteunende werkzaamheden binnen Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken. Ik vind het belangrijk dat de (financiële) administratie tot in de puntjes verzorgd is.

placeholder-square

Camille Oorlog

Als stille kracht ben ik de organisatorische schakel ter ondersteuning van de adviseurs en het kantoor. Ik zorg ervoor dat achter de schermen alles soepel verloopt qua administratieve en organisatorische werkzaamheden.