Op zoek naar een ervaren verzekeringsadviseur in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of omgeving? Dan bent u bij Foreburgh Financiële Planning aan het juiste adres. Wij adviseren zowel particuliere als zakelijk klanten bij het afsluiten van allerhande verzekeringen. Dat kan zijn als onderdeel van financiële planning of bijvoorbeeld bij het afsluiten van een hypotheek, maar ook los daarvan kunt u ons altijd om advies vragen. Onze verzekeringsadviseurs geven u een persoonlijk verzekeringsadvies.

Wat verzekert u en waarom?

Bepaalde risico’s kunt u zelf dragen, voor andere risico’s is het verstandig om verzekeringen af te sluiten. U gaat de verplichting aan om periodiek een premie te betalen, de verzekeraar keert uit in het geval de verzekerde gebeurtenis zich voor doet. In onze samenleving kunnen we niet zonder verzekeringen. Bijvoorbeeld bij het opbranden van ons huis zijn we niet in staat om uit eigen middelen het huis te herbouwen. Zonder verzekeringen zou het niet mogelijk zijn om een huis te kopen of een medische behandeling te ondergaan in het ziekenhuis.

Waarom Verzekeringsadvies?

Een verzekering afsluiten is eenvoudig, maar een verzekering goed afstemmen op uw persoonlijke situatie vergt verstand van zaken. U kunt online zeer goedkoop verzekeringen afsluiten, maar past de verzekering dan goed bij uw situatie en hanteert de verzekeraar ook goede polisvoorwaarden? Er zitten grote verschillen in het aanbod van de diverse verzekeraars. Kiezen op basis van de te betalen premie is niet verstandig. Een goed verzekeringsadvies is belangrijk om zeker te weten dat u niet te veel betaald, maar ook zeker om te voorkomen dat u onderverzekerd bent. Een verkeerde verzekering kan in de praktijk namelijk tot grote gevolgen leiden. Onze verzekeringsadviseurs brengen voor u alle risico’s in kaart, zodat goed kan worden beoordeeld welke verzekeringen voor u nodig zijn.

Verzekeringsadvies door Foreburgh Financiële Planning

De adviseurs van Foreburgh Financiële Planning in Den Haag en Leidschendam-Voorburg zijn bij uitstek de experts voor een goed en onderbouwd verzekeringsadvies. We helpen u graag met het afwegen van de te verzekeren risico’s en het afstemmen van uw verzekeringen op uw persoonlijke situatie. Hierbij letten wij goed op de prijs, maar de kwaliteit wordt zeker niet uit het oog verloren.