Een hypotheek voor starters in Den Haag, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg?

Je bent jong, je hebt een vaste baan en je denkt na over het kopen van je eerste huis, alleen of samen met je partner.

Wat komt daar allemaal bij kijken?

Wij hebben een team van makelaars en financiële adviseurs, die zijn gespecialiseerd om starters te helpen een 1e woning aan te schaffen. Je regelt dus alles met 1 team! Dat betekent snel schakelen en geeft je misschien net dat voordeel, om je droomwoning aan te schaffen.

In een paar stappen helpen wij je naar je nieuwe huis!

STAP 1: Hoeveel kan je maximaal lenen?

We brengen jouw financiële plaatje in kaart m.b.v. je inkomen , eventuele schulden, eigen geld en de startersregeling. Hiermee berekenen we jouw maximale startershypotheek.

STAP 2: Hoeveel wil je elke maand uitgeven aan je hypotheek?

Belangrijk is dat je naast je maandelijkse lasten ook een leuk leven hebt. Rekening houdend met je uitgavenpatroon, bepalen we samen met jou hoeveel je maandelijks kan uitgeven aan je woonlasten.

STAP 3: Op zoek naar een huis

Met de berekening van je maximale hypotheekbedrag ga je samen met onze makelaar op zoek naar je nieuwe huis.

STAP 4: Het afsluiten van de hypotheek

Nadat je je ideale 1e huis hebt gevonden, gaan wij op zoek naar de beste hypotheek voor jou. Wij zijn onafhankelijk hypotheekadviseur en wij hebben een team van makelaars en financiële adviseurs, die zijn gespecialiseerd om starters te helpen een 1e woning aan te schaffen. Je regelt dus alles met 1 team! Dat betekent snel schakelen en geeft je misschien net dat voordeel, om je droomwoning aan te schaffen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze financieel adviseurs.

Wat is een startershypotheek?

Een “startershypotheek” is een hypotheeklening, die specifiek is ontworpen voor mensen die hun eerste huis kopen. Het is bedoeld voor mensen die nieuw zijn op de huizenmarkt. Startershypotheken kunnen specifieke voorwaarden en voordelen hebben om het voor beginnende kopers gemakkelijker te maken om een woning te financieren.

Sommige kenmerken van startershypotheken kunnen zijn:

  • Lagere rentetarieven: Om starters te helpen, bieden sommige hypotheekverstrekkers lagere rentetarieven aan voor startershypotheken.
  • Aanvullende leningsmogelijkheden: Sommige programma’s bieden extra leningsmogelijkheden, zoals leningen met een lagere eigen inbreng.
  • Stimuleringsprogramma’s: Overheden of financiële instellingen kunnen stimuleringsprogramma’s aanbieden, zoals belastingvoordelen of subsidies, om starters te helpen bij het kopen van een huis.
  • Flexibele voorwaarden: Startershypotheken kunnen flexibele voorwaarden hebben om tegemoet te komen aan de financiële situatie van beginnende kopers.

Het doel van startershypotheken is om de toegang tot de huizenmarkt te vergemakkelijken voor mensen die anders misschien moeite zouden hebben om een woning te kopen vanwege beperkte financiële middelen. Het is belangrijk voor potentiële kopers om de voorwaarden en opties van verschillende startershypotheken te vergelijken om de beste keuze te maken op basis van hun individuele behoeften en financiële situatie.

Wil jij weten of jij in aanmerking komt voor een startershypotheek en wat je precies kunt lenen voor een woning?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze financieel adviseurs.