Voor zekerheid en financiële rust

Wij zijn Erkend Hypotheekadviseur

Wat houdt dat precies in? Wij voldoen aan alle wettelijke eisen en diploma’s, die door de overheid aan financieel adviseurs wordt gesteld. Wij zijn vakkundig en ervaren en bieden u inzicht in uw huidige en toekomstige persoonlijke situatie.

Keurmerk Financieel Adviseur

Onze hypotheek- en financieel adviseurs hebben naast de wettelijke eisen en diploma’s het keurmerk ‘Erkend financieel adviseur’ dat is uitgegeven door de SEH. Een onafhankelijke stichting, die toezicht houdt op de vakbekwaamheid van de adviseurs

Verzekerd van het beste hypotheekadvies

Naast alle wettelijke eisen worden onze hypotheekadviseurs jaarlijks bijgeschoold en getraind en voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op ons vakgebied en in (fiscale) wet- en regelgeving. Zo zijn we altijd goed op de hoogte van de huidige en toekomstige veranderingen en bent u verzekerd van een gedegen en toekomstbestendig advies.

Méér dan een hypotheekadviseur

De kans is groot dat u meer wensen heeft, die net als een eigen woning, grote invloed hebben op uw financiële situatie. U wilt bijvoorbeeld eerder stoppen met werken of voor uzelf beginnen, sparen voor de studie van uw kinderen of uw hypotheek versneld aflossen. Hoe gaat u dat betalen? Dient u keuzes te maken of kunt u met de juiste voorzieningen en een doordacht financieel advies wellicht al uw wensen realiseren. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht als Erkend Hypotheekadviseur en financieel planner.

Een vaste financiële sparringpartner

Het is belangrijk contact te houden met uw financieel adviseur.  Wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen impact hebben op uw financiën. Verkeerde financiële keuzes zijn vaak lastig en kostbaar om te herstellen. Vooraf uw wijzigingen doorspreken met uw financieel adviseur scheelt veel onnodige kosten. Zo houdt u samen met uw financieel adviseur doorlopend vat op uw financiën. Dat geeft zekerheid en rust en dat is prettig.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel ons dan op 070 – 444 22 22.

EFA
FFP