De term ‘Financiële planning’ is heel breed en omvat vooral het inzichtelijk maken van uw financiële huishouding. Het gaat dan dus om een combinatie van allerlei aspecten, zoals het inkomen, hypotheken en andere kredieten, verzekeringen, pensioen, bankzaken en meer. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk uw plannen en wensen voor de toekomst; daar proberen we bij financiële planning op af te stemmen. Door alle componenten mee te nemen in een advies kan er een totaalbeeld gevormd worden.

Start bij hypotheekaanvraag

In veel gevallen start financiële planning bij een hypotheekaanvraag, omdat dan logischerwijs alle relevante zaken aan bod komen. Daarbij kijken we natuurlijk of uw inkomen en financiële situatie nu toereikend zijn voor het aankopen van de beoogde woning, maar ook of de bijkomende financiële verplichtingen (zoals hypotheekrente en –aflossing) voor u in de toekomst betaalbaar blijven.

Plant u gezinsuitbreiding, gaat u binnenkort (vervroegd) met pensioen, een wereldreis maken of bent u voornemens om minder te gaan werken? Dan is het belangrijk om daar rekening mee te houden. En wat gebeurt er bij overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid? Door alles inzichtelijk te maken, is het mogelijk om een advies om te zetten naar financiële planning.

Een inzichtelijk financieel plan in 3 stappen

De totstandkoming van een financieel plan, bestaat uit een paar stappen:

  • Om te beginnen brengen we – op basis van één of meerdere gesprekken en diverse financiële stukken – uw huidige situatie in kaart.
  • Vervolgens maken we voor u een financiële rapportage, waarin uw huidige en toekomstige financiële situatie wordt omschreven. Daarbij vermelden we de zaken die u reeds goed heeft geregeld, maar ook onderwerpen die mogelijk nog aandacht behoeven. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met de fiscale wetgeving en de sociale voorzieningen waar u in bepaalde gevallen op kunt terugvallen.
  • Op basis van de rapportage kijken we vervolgens naar of – en zo ja hoe – uw toekomstplannen en –wensen in deze financiële planning passen.

Belastingaangifte uitbesteden in Leidschendam – Voorburg, Den Haag & omgeving

Uw situatie kan per jaar verschillen. U heeft een woning gekocht, bent getrouwd, een kind gekregen, gescheiden? Recht op toeslagen? Of heeft u behoefte aan deskundigheid en gemak? Bij Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken bent u aan het juiste adres.

Kosten voor het doen van de aangifte

Vanaf € 99,- per persoon verzorgen wij uw belastingaangifte. U kunt er bij ons ook voor kiezen om per maand te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Door verschillende situaties kan uw belastingaangifte ieder jaar anders zijn. Wij kijken graag met u mee. Wij hebben hiervoor verschillende documenten van u nodig. Aan de hand van de documenten doet één van onze financieel adviseurs uw belastingaangifte.

Onze werkwijze

  1. U ontvangt een checklist per e-mail van de documenten, die we nodig hebben
  2. U levert de DigiD machtiging en relevante documenten bij ons aan
  3. Onze adviseur doet de aangifte en verstuurd deze naar de Belastingdienst
  4. U ontvangt een mail van onze adviseur met de uitkomst van de aangifte
  5. U kunt uw vragen over de uitkomst van de aangifte aan ons stellen
  6. U ontvangt een factuur van ons (indien u geen serviceovereenkomst heeft)

Ziet de adviseur iets interessants tijdens uw aangifte? Dan maakt hij graag een afspraak om verschillende zaken met u te bespreken. Wij kijken of u recht heeft op toeslagen of recht heeft op geld van de belastingdienst. Onze doelstelling is om van toegevoegde waarde te zijn en u te ontzorgen als adviseur.

Heeft u interesse? U kunt contact opnemen met ons kantoor aan de Westvlietweg 71-5 2495 AA in Den Haag (aan de rand van Leidschendam-Voorburg en Rijswijk).

Ons e-mailadres is info@foreburgh-fp.nl en ons telefoonnummer is 070- 4442222.

Inzicht zorgt voor betere keuzes

Met het opstellen van een financieel plan, helpen wij u om inzicht en overzicht te krijgen in uw financiële situatie, nu en in de toekomst. Dit zorgt ervoor dat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en u niet voor verrassingen komt te staan.

Objectief en deskundig advies

De financieel planners van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken zijn allen gecertificeerd en bovendien aan geen enkele andere instantie verbonden. Zo bent u verzekerd van onafhankelijk en deskundig advies.

Start met financiële planning

Wij helpen u graag om een start te maken met een financieel plan. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs om de mogelijkheden samen te bekijken.

Om privacy redenen heeft YouTube uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord
REP

Register Estate Planners

FFP

Gecertificeerd Financieel Planner