Belastingaangifte uitbesteden in Leidschendam – Voorburg, Den Haag & omgeving

Uw situatie kan per jaar verschillen. U heeft een woning gekocht, bent getrouwd, een kind gekregen, gescheiden? Recht op toeslagen? Of heeft u behoefte aan deskundigheid en gemak? Bij Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken bent u aan het juiste adres.

Kosten voor het doen van de aangifte

Vanaf € 99,- per persoon verzorgen wij uw belastingaangifte. U kunt er bij ons ook voor kiezen om per maand te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Door verschillende situaties kan uw belastingaangifte ieder jaar anders zijn. Wij kijken graag met u mee. Wij hebben hiervoor verschillende documenten van u nodig. Aan de hand van de documenten doet één van onze financieel adviseurs uw belastingaangifte.

Onze werkwijze

  1. U ontvangt een checklist per e-mail van de documenten, die we nodig hebben
  2. U levert de DigiD machtiging en relevante documenten bij ons aan
  3. Onze adviseur doet de aangifte en verstuurd deze naar de Belastingdienst
  4. U ontvangt een mail van onze adviseur met de uitkomst van de aangifte
  5. U kunt uw vragen over de uitkomst van de aangifte aan ons stellen
  6. U ontvangt een factuur van ons (indien u geen serviceovereenkomst heeft)

Ziet de adviseur iets interessants tijdens uw aangifte? Dan maakt hij graag een afspraak om verschillende zaken met u te bespreken. Wij kijken of u recht heeft op toeslagen of recht heeft op geld van de belastingdienst. Onze doelstelling is om van toegevoegde waarde te zijn en u te ontzorgen als adviseur.

Heeft u interesse? U kunt contact opnemen met ons kantoor aan de Westvlietweg 71-5 2495AA in Den Haag. Ons e-mailadres is info@foreburgh-fp.nl en ons telefoonnummer is 070 – 444 22 22.

REP
FFP